Missie & Jobs

Onze organisatie staat voor fierheid, wederzijds respect, teamgeest, openheid en het creëren van de nodige ruimte om goed en aangenaam te werken. 

 

Over Electro Wijnants

Ben je op zoek naar een allround betrouwbare partner in elektrotechnieken?

Dan ben je bij Electro Wijnants aan het juiste adres.

 

Met jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw, industriebouw en privé-projecten zijn we vertrouwd met alle aspecten van de elektrische installatie. Ons multidisciplinair team is gespecialiseerd in totaalprojecten en voert uw dossier van A tot Z uit. Van studie tot installatie en onderhoud. Wij werken maatgerichte oplossingen uit in samenspraak én op maat van de klant. 

Werkwijze

Electro Wijnants heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van elektrische installaties. We bieden betrouwbare oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten met betrekking tot elektriciteit.

Zo verzorgen we de volledige studie, engineering en plaatsing van industriële installaties. Bordenbouw gebeurt intern, in nauw overleg met de klant. De (bestaande) installatie wordt conform gemaakt inclusief keuring en de opmaak van een uitgebreid As-built dossier. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatie projecten.

Naast industriële projecten installeren wij ook elektrotechnische installaties voor grote residentiële projecten en utiliteitsbouw. Onze kennis van materialen en goede contacten met leveranciers garanderen een kwalitatieve uitvoering van start tot oplevering.

Opleidingen

Het is onze permanente uitdaging om steeds efficiënter te werken. Hiervoor investeren wij in gespecialiseerde opleidingen, cursussen en trainingen voor onze medewerkers. Zo zijn zij steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen onze sector.

 

Recente opleidingen:

• Hoogwerker

• BA4 / BA5

• KNX

• Branddetectie

• ...

Veiligheid

Veiligheid, gezondheid en milieu vinden wij zeer belangrijk voor onze medewerkers en klanten. Daarom beschikken wij over een VCA** certificering. Bovendien beschikken we ook over een erkenning klasse 5P1. 

Vacatures & stages

Heb jij een hart voor elektriciteit en wil je ons team komen versterken? Ontdek hier onze openstaande vacatures.

Ondernemerslaan 5425 - 3800 Sint-Truiden

+32(0)12 74 65 09 - geert@electrowijnants.be

 

Copyright ©2021 Electro Wijnants BV.

Privacy policy - Cookie policy